DİĞER HABERLER

9. Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı

9. Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı

17.02.2018 TARİHLİ 9.OLAĞAN MÜTEVELLİ HEYETİ TOPLANTI TUTANAĞI

 

Vakıf Yönetim Kurulunun 30.01.2018 tarih ve 222 sayılı kararı gereğince, mütevelli heyet toplantısı, 17.02.2018 tarihinde belirtilen adreste, vakıf merkezin de hazurında imzası bulunanların asaleten/ vekâleten katılımları ile açılmıştır.

Toplantı yeter çoğunluğun sağlandığı tespit edildikten sonra, Vakıf başkanı Tayfun Çebi’nin açılış konuşmasından sonra 9.Olağan Mütevelli Heyet toplantısına başlandı.

Gündemin 1. Maddesine geçilerek 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Gündemin 2. Maddesi gereğince Divan Heyeti Başkanlığına Vural Çebi, kâtip üyeliğine Ayşe Çebi ve Osman Cem Çebi oy birliği ile seçilmiştir.

Gündemin 3. Maddesin de yer almak üzere Divan Heyeti başkanı Vural Çebi 2017 yılı Faaliyet Raporu ile Bilançolusunun okunmasını istedi. Yönetim Kurulu sekreteri Osman Cem Çebi tarafından 2017 yılı Faaliyet Raporu ile Bilançosu okundu aleyhte söz alan olmadı.

Gündemin 4.Maddesi Denetim Kurulu Raporunun okunması sağlandı ve yapılan görüşmeler de muhalif düşünce olmadı.

Gündemin 5. Maddesi gereğince daha önceden okunan Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporlarının ayrı ayrı ibrası oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonucun da katılanların oy birliği ile Yönetim Kurulunun 2017 yılı Faaliyet Raporu ile Denetim Kurulunun raporu ayrı ayrı ibra edildi.

Gündemin 6. Maddesi 2018 yılı Faaliyetleri yapılacak işler görüşmeye açıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucun da sunulan temenni nitelikli kararlara oy birliği ile iştirak edildi. Vakıf faaliyetlerinin daha aktif ve üretken olması yönünde temenni de bulunuldu.

Gündemin 7. Maddesi vakfa gayrimenkul alımıyla ilgili görüşmeler açıldı, yapılan görüşmeler sonucun da vakfa gayrimenkul alımıyla ilgili yapılması gereken her türlü işlemleri yapmaya, gayrimenkul alımıyla ilgili kararları almaya yapılması gereken ödemeleri yapma konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi, toplantıya katılanların yetki vermesine oy birliği ile karar verildi.

Gündemin 8.Maddesinde yapılan görüşmeler de vakfın gelirlerini ve yapılan bağışların artırılması konusun da görüşmeler yapıldı. Katılan Mütevelli Heyet üyeleri söz alarak gelir ve bağışların artırılması için neler yapılması gerektiği yönün de öneriler de bulunuldu.

Gündemin 9. Maddesi gereğince Çebi Vakfımızın Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan 2018 yılı tahmini bütçesi mütevelli heyet üyeleri tarafından yapılan oylama sonucun da oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 10. Maddesi olarak Vakfımızın daha etkin olarak faaliyetlerine devam etmesi için çalışmalar yapılmasın da dilek ve temenniler de bulunularak toplantıya son verildi.

Ekler:

1 - 2017 Yılı Faaliyet Raporu

2 -2017 Yılı Denetleme Kurulu Raporu,

3- 2017 Yılı Bilançosu ve Gelir Tablosu,

4- 2018 Yılı Tahmini Bütçesi,

 

 

 

Divan Heyeti Başkanı                                                                  Katip                                                       Katip

       Vural Çebi                                                                         Ayşe Çebi                                           Osman Cem Çebi