ÇEBİ VAKFI

Oba My Club

Yeşille mavinin yarıştığı, Panoramik manzarada size özel Nikah Törenleri, Kır Düğünleri, Sünnet Törenleri, Özel Toplantılar, Düğün salonları, Düğün mekanları. 5000 m2 açık alanı, 800 m2 kapalı, 200 m2 ayrı teras villasıyla, vip salon yürüyüş alanları, kongre alanları, yeme içme tesisleri, cafe kahvaltı mekanları, çocuk oyun alanları ile farklı bir hizmet anlayışı. İstanbul Büyükçekmecede, cennet gibi bir vadinin eteklerinde, üç ayrı düğün bahçesi ile efsanevi düğün ve davetlere ev sahipliği yapan avrupa yakası, yaz sezonunda düğün töreninizi sizinle birlikte en ince ayrıntısına kadar organize ediyor. Evlilik töreninizden bir gece önce geleneksel kına gecesini, dilediğiniz gibi ister kapalı mekanda isterseniz gece açık havada size özel konseptte organize ediyor. Rüya gibi bir nikah töreni ertesi gün sizi bekliyor. Sadece hafta içi günlerde organize edilen nikah törenleri, saat 11:00'dan 23:00'e kadar iki saat aralıklarla organize ediliyor ve çeşitli servis seçenekleri ile sunuyoruz.

Firma Ünvanı : Oba My Club
Adres : Sinanoba Mah. Ünlüsoy Cad. Şelale Sok. No:1 Büyükçekmece / Mimaroba / İstanbul
Telefon : (0212) 863 66 01
Faks :